Jumat, 07 April 2017

Lirik Lagu Vita Alvia - Sing Biso

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran
baca juga: Lirik Lagu Cupar Vita Alvia
sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
Load disqus comments

0 komentar